28. elokuuta 2024

5 lempibändiäni, joita et ehkä tunne #2

Jokunen vuosi sitten kirjoittelin teille lempibändeistäni, jotka ovat teille ehkä tuntemattomia. Muutama ihminen minulle kommentoikin jälkikäteen löytäneensä postauksesta uutta kuunneltavaa, joten hei, miksen esittelisi teille muutamaa bändiä lisää! Luvassa onkin siis uudet viisi bändiä ja artistia, joista et ehkä ole kuullutkaan.

21. elokuuta 2024

Suuri keikkaseikkailu 2.0, tai, 3x Joker Out (taas)

 No niinhän siinä kävi, että slovenialaisen rock-musiikin suurimmat tähdet lähtivät uudestaan kiertämään Eurooppaa vain puoli vuotta edellisestä kerrasta, ja minä lähdin taas useamman kerran heitä katsomaan.

Mutta Rös, mistä se kolmas keikka sitten tuli? No, lähdin huhtikuun alussa Lontooseen katsomaan Ricky Montgomerya, ja reissua varatessani mietiskelin, mahtaisiko Lontoossa olla mitään muuta häppeninkiä reissuni ajankohtana, ettei toinen päivä menisi taas vain lusmuillessa ympäriinsä, ja kuinka ollakaan, Joker Out esiintyi seuraavana päivänä O2 Shepherd's Bush Empiressä. Hetken kuluttua mulla olikin jo lippu sähköpostissa, ja loppu onkin historiaa.


Kaikkien reissujen kuvat ovat sekaisin tässä postauksessa, pahoittelut siitä.

14. elokuuta 2024

Aikuisiän autismidiagnoosi

​Oon aina pyrkinyt olemaan tosi avoin kaikista mielenterveyteen edes hatarasti liittyvistä jutuista, ihan vain koska en koe, että niissä olisi mitään hävettävää. Oon puhunut vuosia sitten myyttisistä mielenterveysongelmista, ja oon varmaan joissakin muissa postauksissa maininnut, että mulla on joitakin vuosia sitten todettu tyypin 2 kaksisuuntainen mielialahäiriö.

7. elokuuta 2024

Pari uutta tatuointia

Mun viime tatska-postauksestani on kulunut jo kuusi vuotta, ja koska mulle tulee nykyään leimoja silleen säännöllisen epäsäännöllisesti, ajattelin että nyt voisi olla hyvä sauma vähän päivitellä vanhaa postausta! Oon siis esitellyt mun tatuointejani postauksissani "Lävistykset ja tatuoinnit: ennen, nyt ja tulevaisuudessa?" (4/2017), sekä "Laura Palmer" (1/2018). Tässä vaiheessa aikaa mulla oli siis kokonaisuudessaan kuusi tatuointia, kun nykyään niitä on yli tuplasti.