7. elokuuta 2024

Pari uutta tatuointia

Mun viime tatska-postauksestani on kulunut jo kuusi vuotta, ja koska mulle tulee nykyään leimoja silleen säännöllisen epäsäännöllisesti, ajattelin että nyt voisi olla hyvä sauma vähän päivitellä vanhaa postausta! Oon siis esitellyt mun tatuointejani postauksissani "Lävistykset ja tatuoinnit: ennen, nyt ja tulevaisuudessa?" (4/2017), sekä "Laura Palmer" (1/2018). Tässä vaiheessa aikaa mulla oli siis kokonaisuudessaan kuusi tatuointia, kun nykyään niitä on yli tuplasti.



2018 mulla on siis kuusi tatuointia, kun tänä herran vuonna 2024 mulla on niitä jo 16, ja lisää on tulossa. Itse asiassa sen jälkeen, kun tämän seuraavan kuvakollaasin kokosin, on tatuointeja tullut jo kaksi lisää. 
 

y l ä r i v i :
1. "I wish I had acquired wisdom at less of a price" on lainaus yhdestä mun lempipelistäni, Red Dead Redemption kakkosesta. Se on kirjoitettu mun parhaan ystäväni Anniinan käsialalla mun vanhojen arpien päälle muistuttamaan, että mun elämänkokemukseni ovat tehneet musta vahvemman ja viisaamman, mutta että siitä maksettu hinta on ollut kova - mielestäni kenenkään ei pitäis tuntea olevansa niin umpikujassa, että ainoa keino käsitellä asioita on vahingoittaa itseään.

2. "Chaos is what killed the dinosaurs, darling" on lainaus vuoden 1988 elokuvasta Heathers. Tekstillä itsellään ei ole varsinaisesti mitään suurempaa merkitystä, mutta se on kirjoitettu serkkuni Lotan käsialalla. Olemme molemmat hurahtaneet erityisesti elokuvan musikaaliversioon, ja olemmekin käyneet Lontoossa katsomassa sen kahdesti. Kyseessä on siis meille molemmille tärkeä asia.

3. The Huntress on Dead by Daylight -nimisessä pelissä yksi lukuisista valittavista tappajista. Dead by Daylight, tuttavallisemmin DBD, on yksi lempipeleistäni, ja siinä neljän hengen joukkueissa yritetään paeta pelikentältä korjaamalla viisi generaattoria samalla, kun yksi pelaa tappajaa, jonka tehtävä on estää selviytyjiä pakenemasta. Kuvalla ei ole sen suurempaa merkitystä kuin se, että the Huntress on lempitappajani pelissä.

k e s k i r i v i :
4. "Something happens and I'm head over heels" on Tears for Fearsin kappaleesta Head over Heels. Kuvassa on Stranger Things -sarjan Steve ja Eddie, ja noh, satuin vain haluamaan pojista vähän erilaisen kuvan. Steve ja Eddie olivat lempihahmoni neloskaudella, ja kuulun niihin ihmisiin, joiden mielestä olisi ollut kiva jos pojat olisivat päätyneet yhteen. Ei asiasta sen enempää.

5. Wild West Worm on mun ja parin kaverin yhteinen inside-läppä, ja otimme porukalla Eagelstreet Tattoon walk-inissä kaikille söpöt pienet cowboy-madot. Jokaisella meidän madoistamme on erilainen hattu, ja hatut on lainattu Red Dead Redemptionin hahmojen hatuista.

6. Scoops Ahoy on sen sijaan on peräisin Stranger Thingistä, ja toisen kaveriporukan kanssa keksimme ottaa jokaiselle mätsäävän jätskitatuoinnin. Jokaisen tötterö on erivärinen. That's it. That's the story.

7. Demogorgon koulutyttöasussa on porilaisen Purachina Tattoon omaksi ilokseen piirtämä idea, josta kaverini sanoivat heti sen olevan minun tyyliseni tatuointi. Ja no, niinhän se olikin. Tälläkään tatuoinnilla ei ole sen kummempaa tarinaa kuin se, että kuva sattui olemaan minusta hauska.

a l a r i v i :
8. Huomaatte varmaan, että mulla on muutama Stranger Things -tatuointi, ja niin tämäkin on. Mulla oli alunperin suunnitelmissa ottaa ihan muu teksti, mutta eräs kaverini sattui lyömään vetoa, etten kehtaa ottaa tekstiä jonka sitten päädyin ottamaan. Ja minähän voitin. 

9. Rakastan kauhuleffoja, ja mulla on ollut pitkään haaveena hiha eri kauhuleffahahmoista. Koska mun käteni sattuvat olemaan täynnä jo muita kuvia, päädyimme porilaisen Idis Inksin kanssa aloittamaan hihan sijaan lahjetta. Tällä hetkellä ainoa kauhuleffahahmo on Michael Myers, joka on yksi mun lempihahmoistani, vaikkei Halloweenit olekaan mun lempileffojani. Lahjetta on jossain vaiheessa tarkoitus jatkaa, ja suunnitelmissa olisi tehdä seuraavaksi joko Ghostface Scream -leffoista, tai Painajainen Elm Streetillä -leffojen Freddy. Nähtäväksi jää, koska saamme jatkettua.

10. Red Dead Redemptionit ovat mun lempipelejäni koko maailmassa. Oon pelannut ensimmäisen läpi kolmesti ja pari vuotta sitten pelasin kakkosen läpi viisi kertaa ja hakkasin siitä platina-trophyn pleikkarilla. Mun lempihahmoni on John Marston, jonka hatun mulle piirsi serkkuni naisystävä ja ihoon hakkasi Eaglestreet Tattoon Teme. Kuvan violetit kukkaset symboloivat meidän alkuperäisen nelihenkisen peliporukan muita jäseniä, joiden kanssa käytimme tuhansia tunteja Red Dead Onlinen parissa.

11. Mun uusimmat tatuointini ovat molemmat superlahjakkaan Idis Inksin, eli Iidan käsialaa. Mä oon vuosia ollut aivan hulluna Uhrilampaisiin ja koko kirjasta laajennettuun universumiin, erityisesti NBC:n kolmen kauden jälkeen loppuneeseen Hannibal-telkkarisarjaan. Mun vanhoista postauksista tuttu kello-tatuointi on kyseisestä sarjasta peräisin, ja halusin sille jatkoa pudottuani loppukeväästä uudelleen vanhaan kuoppaani. Iida suunnitteli mulle aivan upean kuvan Will Grahamista, ja kuva on ehdottomasti mun lemppareitani ikinä.

12. Samalla reissulla otin mun ensimmäisen Euroviisu-tatskani! "Case closed, soul sold" on lainaus Slovenian vuoden 2023 viisuedustajana toimineen Joker Outin biisistä Everybody's Waiting, ja kuvan majakka viittaa biisin kertosäkeeseessä olevaan virkkeeseen "Everybody's waiting at the ball for you to shine like a lighthouse after all", joka merkitsee mulle sitä, kuinka synkimmistäkin ajoista selviää. Kuvan teksti on mun hyvän ystäväni Janinan käsialaa.

Siinä se! Tiedän, että mulla on tosi paljon kaveritatskoja, ja ne eivät välttämättä ole kaikkien juttu, mutta mulla on aina ollut se mentaliteetti, että haluan tatuointeja aiheista, jotka ovat olleet mulle joskus tärkeitä, enkä näe mitään syytä katua asioita, jotka ovat tuoneet mulle joskus iloa, vaikka mun mielenkiintoni juttuihin lopahtaisi ja ihmissuhteet kariutuisivat. 

Millaisia tatuointeja teiltä löytyy? Entä mikä mun uusista kuvista on teidän lempparinne?

1 kommentti :

  1. Aivan ihania tarinoita leimojen takana! Rakastan omistanikin eniten juuri niistä jotka liittyvät johonkin hulluun ideaan, muistoon tai kavereihin.

    Itseltäni löytyy laidasta laitaan leimoja, parikymmentä suurinpiirtein. Peleihin liittyviä on minullakin; Skyrim, Assassin's Creed ja Life is Strange ovat edustettuina! Tykkäänkin noista sun RDR-viittauksista paljon!

    VastaaPoista