11. syyskuuta 2024

Käärijä + 5MIINUST & Puuluup @ Rakvere Vallimägi 16/08/2024

Lähdin kaveriporukalla elokuun puolessa välissä Viron Rakvereen keikalle. En oo koskaan reissannut Virossa Tallinnan ulkopuolelle, joten reissu oli mulle monessa mielessä hyvin ainutlaatuinen seikkailu. Käytiin kesällä 2023 samalla porukalla Tallinnassa katsomassa Måneskinia, joten ensimmäinen keikkareissu etelänaapuriin ei kuitenkaan ollut kyseessä.

Tallinnaan lähdimme laivalla, osa meistä (ks. minä) unettoman yön jälkeen suoraan töistä. Tallinnasta taas hyppäsimme taksiin, joka vei meidät linja-autoasemalle, josta tiemme vei paikallisella kaukoliikenteen bussilla Rakvereen.
   

4. syyskuuta 2024

Amigo the Devil & Nate Bergman @ O2 Islington Academy, Lontoo 18/07/2024

Oon useampaan kertaan maininnut, että yhdysvaltalainen Amigo the Devil on yksi mun kaikkien aikojen lempiartistejani, ja oon nähnyt hänet nyt kahdesti: kerran Tuholmassa vuonna 2020 juuri ennen pahinta korona-aikaa, ja kerran viime juhannuksena Lontoossa. No, ei kahta ilman kolmatta, kuuluu vanha sanonta, ja se pitää paikkansa kyllä tässäkin tapauksessa. Alkuvuodesta Danny julkaisi keikkapäivät UK-kiertueelleen, ja mä tiesin, etten voi jättää sitä välistä - oon tähän mennessä ostanut liput jokaiselle keikalle, mitä Dannyllä bändeineen on ollut Euroopassa, myös niille, jotka koronan ja viisuminsaantiongelmien takia jouduttiin perumaan.